• 29 OCT. 13
    • 0

    Hipocondria.

    Són fonamentalment actituds que l’individu adopta davant la malaltia. La persona hipocondríaca acostuma a fer constantment un anàlisi del seu estat fisiològic bàsic, preocupant-se en excés per la seva salut. La seva por consisteix en la convicció de patir una malaltia greu, a partir d’interpretacions de les seves sensacions corporals i de la informació mèdica que té al seu abast. Encara que el professional, un cop analitzats els resultats de les proves mèdiques, li asseguri que no té cap trastorn, l’ hipocondríac només restarà tranquil de moment, ja que la preocupació tornarà a presentar-se.

    Leave a reply →

Leave a reply

Cancel reply
 

Layout

Color Skin

Header type

Top sidebar

Direction

Animations

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies