• 29 OCT. 13
  • 0

  Depressió.

  És una malaltia freqüent avui dia, afecta a un 5-6% de la població. Els símptomes principals són un estat depressiu caracteritzat per tristesa, sentir-se buit, disminució de l’interès i de la capacitat de plaer en quasi totes les activitats. Freqüentment acompanyades d’alteracions de la son i la gana (augment o disminució), apatia, dificultats de concentració, cansament. La persona acostuma a expressar sentiments d’inutilitat, culpa excessiva, auto retrets, pessimisme.

  En depressions severes poden aparèixer pensaments recurrents de mort que poden comportar ideació suïcida.

  Les depressions poden tenir una causa endògena (són hereditàries) o poden ser exògenes causades per factors o problemes ambientals, personals (depressió psicògena).

  Leave a reply →

Leave a reply

Cancel reply
 

Layout

Color Skin

Header type

Top sidebar

Direction

Animations

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies