• 29 OCT. 13
  • 0

  Trastorn d’Ansietat Generalitzada (TAG).

  Es caracteritza per un estat quasi persistent d’ansietat que no respon a una situació concreta. La persona viu en un estat d’ansietat i preocupació constant sobre una amplia gamma d’esdeveniments (salut, família, treball, diners) d’altres vegades es fa més difícil determinar l’origen de l’ansietat. La persona acostuma a anticipar sempre un desastre, a preocupar-se en excés, a tenir una resposta ansiosa desproporcionada al que requereix la situació.

  Aquest estat de preocupació i tensió acostuma a anar acompanyada de símptomes físics, especialment fatiga, dolors de cap, tensió, dolor muscular, dificultat en la deglució, tremolors, irritabilitat, dificultats per dormir (insomni de conciliació o manteniment), de concentració…

  Quan aquests símptomes són severs poden acabar limitant i generant un malestar clínicament significatiu a la persona que els pateix.

  Leave a reply →

Leave a reply

Cancel reply
 

Layout

Color Skin

Header type

Top sidebar

Direction

Animations

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies