• 29 OCT. 13
    • 0

    Què és l’ansietat?

    L’ansietat és una reacció instintiva normal d’autoprotecció que es desencadena davant d’una situació de perill; estimula el nostre organisme (mitjançant, predominantment, l’activació del sistema nerviós simpàtic) impulsant la nostra capacitat d’esforç per lluitar o fugir. Per tant és una emoció bàsica i necessària ja que permet que l’organisme es prepari per afrontar una situació de perill. Així doncs és una emoció molt important per la supervivència de qualsevol organisme. La diferència amb els animals és que l’home és capaç d’anticipar futurs perills, d’ imaginar-se situacions i per tant de reaccionar davant d’elles com si fossin reals o presents. Quan l’ansietat és excessiva perd la seva eficàcia adaptativa i ens bloqueja, llavors és quan ens trobem amb una ansietat patològica.
    http://andaps.com/appid343407

    Leave a reply →

Leave a reply

Cancel reply
 

Layout

Color Skin

Header type

Top sidebar

Direction

Animations

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies