Psicologia Online

Psicologia Online i Teràpies adaptades a esMENT Mataró

Psicologia online a Mataró

El centre ofereix la possibilitat de fer Psicologia Online i Videotrucades a esMENT. És a dir, es realitzen les visites  mitjançant el mòbil o des de l’ordinador. 

L’objectiu de la Psicologia Online i Teràpies adaptades a esMENT és poder adaptar 100% la teràpia a tu.  És possible que les teves necessitats no et permetin venir al nostre centre a Mataró. Potser per motius laborals, de residència o per dificultats horàries… Doncs ja pots fer terapia psicològica online.

Com funciona una sessió de psicoteràpia online?

El funcionament de la Psicologia Online i Videotrucades a esMENT és molt similar al de les visites presencials. S’ha de concertar dia i hora de visita prèviament. El professional en el dia i hora acordada es posa en contacte amb el pacient per realitzar la visita.

Per aquesta modalitat d’assistència és molt recomanable que el pacient disposi de calma durant la sessió.Per exemple, que pugui fer Psicologia Online i Teràpies adaptades a esMENT a un espai en el que pugui sentir-se còmode i amb la suficient intimitat.

L’objectiu de la Psicologia Online i Teràpies adaptades a esMENT és poder adaptar 100% la teràpia a tu. 

Estem en contacte

Si creus que necessites ajuda, no has de lluitar sol/a. Contacta’ns quan tu vulguis, amb una trucada o bé per aqui mateix, amb un missatge.

Telèfon

93 790 55 72 / 650 54 21 85

eMail

info@esment.com

Adreça

C/. Onofre Arnau, 13-15, 3r-2a - 08301 Mataró

Centre de preferències de privadesa

Necessàries

S'usen per saber si ja vas acceptar les nostres polítiques, si ja estàs subscrit a la nostra newsletter, per reconèixer l'estat de la teva sessió si la tinguessis i per servir més ràpids els continguts.

No es captura IP ni tan sols per al servei d'Analytics així que la teva visita és privada.

JSESSIONID, _cfuid, wpSGCachePypass, mailerlite, gdpr, gawp

Google Analytics

Fem servir cookies de tercers amb serveis, també garants de la teva privadesa, que analitzen els teus usos de navegació perquè puguem millorar els continguts, si ja estàs subscrit al butlletí i els elements compartits en xarxes socials i el formulari de comentaris.

1P_JAR, APISID, CONSENT, HPSID, NID, SAPISID, SID, SIDCC, SSID