Psicologia Online

Psicologia Online i Videotrucades a esMENT

Psicologia online a Mataró

El centre ofereix la possibilitat de fer Psicologia Online i Videotrucades a esMENT. És a dir, es realitzen les visites  mitjançant el mòbil o des de l’ordinador. 

L’objectiu de la Psicologia Online i Videotrucades a esMENT és poder adaptar 100% la teràpia a tu.  És possible que les teves necessitats no et permetin venir al nostre centre a Mataró. Potser per motius laborals, de residència o per dificultats horàries… Doncs ja pots fer terapia psicològica online.

Com funciona una sessió de psicoteràpia online?

El funcionament de la Psicologia Online i Videotrucades a esMENT és molt similar al de les visites presencials. S’ha de concertar dia i hora de visita prèviament. El professional en el dia i hora acordada es posa en contacte amb el pacient per realitzar la visita.

Per aquesta modalitat d’assistència és molt recomanable que el pacient disposi, durant la sessió d’un espai en el que pugui sentir-se còmode i amb la suficient intimitat.

Estem en contacte

Si creus que necessites ajuda, no has de lluitar sol/a. Contacta’ns quan tu vulguis, amb una trucada o bé per aqui mateix, amb un missatge.

Telèfon

93 790 55 72

eMail

info@esment.com

Adreça

C/. Onofre Arnau, 13-15, 3r-2a - 08301 Mataró