Psiquiatria Adults

Coneix els tractaments psiquiàtrics per a adults que oferim a esMENT. Explica’ns com et sents i ens posem en contacte amb tu el més aviat possible.

He llegit i accepto

Psiquiatra adults a Mataró

El servei de psiquiatria  adults a Mataró està especialitzat en la detecció, diagnòstic i tractament farmacològic del patiment emocional, i dels trastorns mentals que poden iniciar-se en aquesta etapa. També d’aquells trastorns mentals i del neurodesenvolupament que apareixen en la infància i l’adolescència, i que continuen després en l’edat adulta.

Ofereix atenció especialitzada en adults a partir dels 18 anys  amb problemes de salut mental, des d’una vessant multidisciplinària, en coordinació amb altres professionals de disciplines diferents com psicòlegs, logopedes, neuropsicòlegs. Al nostre centre trobareu consultes privades i també a través de diverses mútues.

prevencio-suicidi

Tractament de trastorns psiquiàtrics

· Trastorns d’ansietat: crisis d’angoixa, trastorn d’ansietat generalitzada (TAG)

· Trastorns del son, pors i insomni

· Trastorns de conducta i trastorn negativista desafiant

· Trastorn per Dèficit d’Atenció i/o Hiperactivitat

· Depressió o distimia

· Dol patològic

· Trastorns obsessius compulsius (T.O.C)

· Trastorns psicosomàtics

· Trastorns alimentaris

· Consum de drogues, alcohol i altres substàncies addictives

· Ludopatía

· Trastorn bipolar

· Esquizofrènia i altres trastorns psicòtics

A esMENT t’oferim la millor orientació diagnòstica i tractament psiquiàtric en el cas que sigui necessari.

Psiquiatra a Mataró per adults

En el procés d’avaluació els psiquiatra treballa de la següent manera. Per començar, és fonamental descartar qualsevol patologia mèdica que pugui causar o agreujar el malestar psíquic. Per exemple, símptomes depressius a causa d’un hipotiroïdisme o una anèmia ferropènica. En aquests casos, se sol.licitaran les proves pertinents a altres professionals per tal de tractar la malaltia de base. Al mateix temps, com a psiquiatra es considera essencial l’intervenció terapèutica basada en la persona, ja que el malestar psíquic no depèn exclusivament d’un abordatge psicofarmacològic.

Medicació i psiquiatria

En determinats trastorns com l’ansietat, la depressió, els trastorns psicòtics, o el trastorn obsessiu-compulsiu, pot ser necessari introduir fàrmacs per aconseguir els objectius terapèutics. Juntament amb una ajuda farmacològica es pot ajudar a millorar la simptomatologia i facilitar l’abordatge psicoterapèutic en aquells casos que es precisi.

Estem en contacte

Si creus que necessites ajuda, no has de lluitar sol/a. Contacta’ns quan tu vulguis, amb una trucada o bé per aqui mateix, amb un missatge.

Telèfon

93 790 55 72 / 650 54 21 85

eMail

info@esment.com

Adreça

C/. Onofre Arnau, 13-15, 3r-2a - 08301 Mataró

mutues

Centre de preferències de privadesa

Necessàries

S'usen per saber si ja vas acceptar les nostres polítiques, si ja estàs subscrit a la nostra newsletter, per reconèixer l'estat de la teva sessió si la tinguessis i per servir més ràpids els continguts.

No es captura IP ni tan sols per al servei d'Analytics així que la teva visita és privada.

JSESSIONID, _cfuid, wpSGCachePypass, mailerlite, gdpr, gawp

Google Analytics

Fem servir cookies de tercers amb serveis, també garants de la teva privadesa, que analitzen els teus usos de navegació perquè puguem millorar els continguts, si ja estàs subscrit al butlletí i els elements compartits en xarxes socials i el formulari de comentaris.

1P_JAR, APISID, CONSENT, HPSID, NID, SAPISID, SID, SIDCC, SSID