Psicòleg per Adults

Les sessions d’avaluació dins la teràpia psicològica per adults solen durar al voltant d’una hora i es necessiten diverses sessions segons cada persona.

He llegit i accepto

Psicòleg per Adults a Mataró

Oferim teràpia psicològica per adults, quan les persones entren en l’etapa llarga del cicle vital. Es tracta d’un període de consolidació dels canvis experimentats en etapes anteriors (l’autonomia, el caràcter, i la identitat).

En l’edat adulta definim el nostre projecte vital: formació, feina, amistats, parella, família , fills, … són alguns dels aspectes que formaran part del nostre projecte de vida.

La teràpia psicològica per adults tracta aquestes problemàtiques i ens dóna eines per millorar la qualitat de vida de les persones que les pateixen.

Intervenció psicòlogica adults

 

 • Tristesa, distímia i baix estat d’ànim
 • Depressió
 • Crisis d’ansietat / Atacs de pànic
 • Dol perinetal
 • Trastorn d’ansietat generalitzada (TAG)
 • Aconteixements vitals traumàtics
 • Trastorn obsessiu-compulsiu (T.O.C)
 • Hipocondria
 • Pors i fòbies
 • Problemes de personalitat
 • Dependència afectiva
 • Trastorns alimentaris
 • Trastorn bipolar
 • Esquizofrènia i altres trastorns psicòtics
 • Dependència a l’alcohol o altres substàncies

A vegades sorgeixen problemes que no sabem com gestionar. És a dir, quan les emocions ens sobrepassen o fan disminuir significativament la nostra qualitat de vida és quan es recomana demanar ajuda professional. D’altra banda, apareixen trastorns o psicopatologies pròpies d’aquesta etapa com les que esmentem a continuació.

Neuropsicologia en adults

La neuropsicologia és un altre tipus de Teràpia psicològica per adults. En concret, l’exploració neuropsicològica ens ajuda a realitzar el diagnòstic. A través de l’entrevista clínica i de l’utilització de tests psicològics estandaritzats podem obtenir informació sobre diferents àrees del funcionament psicològic del pacient (afectiva, cognitiva i relacional). És així com es procura definir les característiques de personalitat i conflictes subjacents al motiu de consulta.  

Psicoterapia i diagnòstics per adults

La informació recollida a partir de la observació clínica i la aportada pel pacient, es complementa amb la obtinguda als tests. Així doncs, això permet realitzar un diagnòstic que ajudarà a orientar el tractament psiquiàtric i/o psicològic. Dins d’aquest procés és on trobem la neuropsicologia.

L’avaluació neuropsicològica consisteix a mesurar les funcions cognitives de cada individu mitjançant proves estandarditzades que permeten comparar el resultat de l’individu amb el d’una població mostral sana. L’avaluació sol fer-se en consulta i de forma individual.

Així doncs, el psicodiagnòstic té com a objectiu valorar l’estat de salut mental del pacient, per tal de poder arribar a un diagnòstic que serveixi per instaurar el tractament més adient i personalitzat.

Estem en contacte

Si creus que necessites ajuda, no has de lluitar sol/a. Contacta’ns quan tu vulguis, amb una trucada o bé per aqui mateix, amb un missatge.

Telèfon

93 790 55 72 / 650 54 21 85

eMail

info@esment.com

Adreça

C/. Onofre Arnau, 13-15, 3r-2a - 08301 Mataró

Centre de preferències de privadesa

Necessàries

S'usen per saber si ja vas acceptar les nostres polítiques, si ja estàs subscrit a la nostra newsletter, per reconèixer l'estat de la teva sessió si la tinguessis i per servir més ràpids els continguts.

No es captura IP ni tan sols per al servei d'Analytics així que la teva visita és privada.

JSESSIONID, _cfuid, wpSGCachePypass, mailerlite, gdpr, gawp

Google Analytics

Fem servir cookies de tercers amb serveis, també garants de la teva privadesa, que analitzen els teus usos de navegació perquè puguem millorar els continguts, si ja estàs subscrit al butlletí i els elements compartits en xarxes socials i el formulari de comentaris.

1P_JAR, APISID, CONSENT, HPSID, NID, SAPISID, SID, SIDCC, SSID