Centre de
Psicologia
Integradora

Equip

esMENT som un equip multidisciplinar dedicat a l’atenció d’infants, joves i adults.

PSICOTERAPIA

Sessions individuals, terapia de parella, psicodiagnòstics i reeducacions.

PSIQUIATRIA

Dedicats a la neuropsicologia, atenció i tractament psiquiàtric d’infants i adults.

Centre de psicologia a Mataró

Centre Mèdic de psicologia i psiquiatria a Mataró. Concerta la primera visita i comença la terapia personalitzada.

Som un centre de psicologia adreçat a infants, adolescents i adults, especialitzat en l’assessorament, detecció, diagnòstic i tractament de les dificultats vinculades amb el creixement personal i la salut mental. Els professionals que treballem a esMENT entenem la relació entre la persona que consulta i el professional com l’eina essencial a partir de la qual s’inicia el procés de canvi.

És per aquest motiu, que esMENT posa especial atenció en garantir una relació professional de qualitat basada en la confiança, l’ètica professional, l’experiència i el coneixement, que són elements fonamentals sobre els que es construeix la relació psicoterapèutica.

Fem de la dedicació i el tracte humà i personalitzat que reben les persones a les quals atenem, el nostre referent i valor diferencial

esMENT

Com t’ajuda un psicòleg?

Coneix els beneficis del tractament psicològic. Descobreix les diferents modalitats terapèutiques que tenim al centre esMENT.

esMENT

esMENT Mataro

La psicoteràpia és la forma més comuna de tractament psicològic. La psicoteràpia implica dues característiques principals: conversa i cooperació. Hi ha diversos tipus de psicoteràpia validats, incloent la teràpia cognitiva-conductual, la psicoteràpia psicodinàmica, la teràpia de suport, i els enfocaments basats en mindfulness. En ocasions, quan la intensitat del malestar (estats depressius o ansietat) és elevada, és necessari utilitzar psicofàrmacs (antidepressius, ansiolítics) per alleujar i resoldre els símptomes, que podran ser retirats més endavant. És imprescindible escollir-los adequadament segons l’estat mèdic del pacient i altres fàrmacs que pugui prenent.

Coneix les diferents modalitats terapèutiques que tenim al centre esMENT.

Cuida la teva salut mental

Cuida la teva salut mental. Al Centre Mèdic de psicologia i psiquiatria a Mataró tenim un equip de terapeutes format per diferents especialistes en salut mental. Deixa’t assessorar per l’equip mèdic del centre esMENT, amb nosaltres trobaràs la teràpia que millor s’adapti a les teves necessitats.

Primera visita

Quan una persona ve per primera vegada al psicòleg acostuma a ser perquè hi ha alguna situació o símptoma.

Teràpia individual

La psicoteràpia és un procés encaminat a ajudar a la persona a adquirir una major comprensió d’ella mateixa i del seu entorn.

Teràpia de parella

En aquest tipus de teràpia es requereix la presencia en l’espai terapèutic dels dos membres de la parella.

 

Grups

esMENT realitza periòdicament diferents grups que s’organitzen en funció d’una temàtica concreta.

Des de 2002

Psicoteràpia a esMENT Mataró. Al centre esMENT treballem amb els millors professionals de la psicoteràpia des de fa més de 20 anys.

 

Testimonis

La meva vida a canviat cap al positivisme i felicitat interior gracies a esMENT.

Jordi

Gràcies a esMENT m’he conegut a mi mateix.

Víctor

Acudir a esMENT ha estat la millor decisió de la meva vida.

Joana

Articles
Part d’un tot: psicoteràpia a l’Alzheimer

Part d’un tot: psicoteràpia a l’Alzheimer

Si sospites que tu o una persona propera a tu pot estar experimentant deteriorament cognitiu o demència, començar amb una visita al seu metge de capçalera és la millor opció com a primer pas. A més, es pot visitar a qualsevol especialista dels que esmentem.

mutues